Over mij

Ik ben Eugenie

Ik ben Eugenie en met mijn vasthoudendheid heb ik in 2020 de stap gezet om Eus Zorgt op te richten.

Mijn hele leven woon ik al met veel plezier in Ede. Ik woon nu met mijn man aan de rand van Ede in de buurt van de bossen en de heide. Een mooie plek om te wonen en te wandelen met onze honden. Ook heb ik nog anderen dieren waar ik graag voor zorg.

Ik ben moeder van drie volwassen dames, twee schoonzoons en trotse oma van twee kleinzoons. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, gaan we graag naar de camping of rijden we een rondje met de motor. Maar lekker op de bank met een tijdschrift vind ik ook heel fijn.

Mijn meer dan 30 jaar ervaringen in de zorg, zowel privé als professioneel, maken dat ik zorg vragen vanuit verschillende oogpunten benader. Door de korte communicatielijnen kan ik snel schakelen en klantgerichte zorg bieden.  Dit maakt mijn ondersteuning en begeleiding zeer persoonlijk en op maat.

Woorden die mij omschrijven; enthousiast, punctueel, humor, klantgericht, doorzetter, flexibel en samenwerken. Mijn bedrijf ben ik en ik ben mijn bedrijf!

Reviews

 Ik heb Eugenie leren kennen als een bevlogen professional die heel natuurlijk contact maakt en oprecht geïnteresseerd is in mensen. –Marjolijn van Batenburg, coach STERKplaats Nijmegen      

 

 

Een lieve sterke vrouw en duidelijk . –Jane van Geenen, LFB STERKplaats student Nijmegen

Eugenie is een ruwe bolster blanke pit. Haar hart zit op de goeie plek, zij werkt vanuit gelijkwaardigheid. What you see is what you get maar de kunst is om verder te kijken. –Mycha Kilian, LFB STERKplaats student Nijmegen. Ik vind Eugenie een fijn mens, wat ik zie is dat ze ons met beide benen overeind houd. Ze brengt gezelligheid, maar ze weet ook mensen op te beuren. Soms is ze wat direct en dan moet ik even nadenken hoe of wat ze bedoeld. –Beppie Jansen, LFB STERKplaats student Nijmegen

"Mijn bedrijf ben ik en ik ben mijn bedrijf!"

-Eugenie Kok

Eugenie, Eus Zorgt, Begeleiding, Coaching, Ede

Over Eus Zorgt

Ik werk als individuele begeleidster vanuit mijn bedrijf Eus Zorgt. Mijn werkzaamheden bestaan uit ondersteuning en begeleiding. Mijn ruim 30 jarige ervaringen in de zorg heeft mij mijn bedrijf Eus Zorgt gebracht.

Mijn werkzaamheden bestaan uit ondersteuning en begeleiding bieden aan kinderen en volwassenen met een beperking.

Deze bied ik aan op diversen leefgebieden. Hierbij valt te denken aan het handhaven of bevorderen van de zelfredzaamheid. Maar ook om het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven.

Voor mij is het belangrijk dat er altijd zelf regie is en dat deze bij de cliënt blijft. Dit kan zelfs een doel zijn om aan te werken.

Als toevoeging kan ik samen met therapiehond Pino mijn werkzaamheden verrichten. Dit is verderop de site onder het kopje “Werken met therapiehond Pino” te lezen!

Mijn werkzaamheden

Mijn werkzaamheden zijn verschillend van aard en zijn o.a.; ondersteuning op verschillende leefgebieden, algemene begeleiding, contacten onderhouden, organiseren, stabiliseren, activeren, structureren en motiveren.

In mijn werkzaamheden zal ik mij verantwoordelijk opstellen voor het begeleiden van cliënten waarbinnen de focus ligt op de zorgvraag van de cliënt. In mijn werkzaamheden zal ik mijn jarenlange werk- en privé ervaringen meenemen.

Naamloos-7
Eugenie, Eus Zorgt, Begeleiding, Coaching, Ede